Konferencija PIT Adria Summit 2022. (01.-02. Decembra) – P/G K F BiH partner događaja informiše zainteresirane privredne subjekte

Konferencija PIT Adria Summit 2022. (01.-02. Decembra) - P/G K F BiH partner događaja informiše zainteresirane privredne subjekte

25.10.2022

P/G K FBiH informiše sve zainteresirane privredne subjekte da će se 01.-02. decembra 2022. održati PIT Adria Summit 2022.

Činjenica je da se u većini svijeta život nakon pandemije vratio na ‘staro normalno‘, a pozitivni trendovi razvoja potaknuli su određeni ekonomski oporavak.  Glavni izazovi sa kojima se kompanije i društvo trenutno suočavaju su oni koji su nastali kao posljedica pandemije i rata u Ukrajini, koji se odrazio na poslovanje mnogih privrednih subjekata, te su kompanije sada svjesne gdje moraju ulagati napore i pronalaziti prilike za održavanje svog poslovanja.  

PIT Adria Summit 2022 koja je u organizaciji kompanije Targer Engineering & Consultung idealno je mjesto susreta i razmjene znanja i iskustava za sve menadžere, poduzetnike i eksperte iz industrije, proizvodnje i tehnologije.

U cilju stjecanje novih znanja, poznanstava i kontakata radi uspostavljanja inovativnijeg i produktivnijeg načina poslovanja uz poznate eksperte za Lean i proizvodni menadžment kao što je g. Christopher Rosser, te brojne goste iz Adria regiona i BH privredne scene, Konferencija će obilovati stručnim sadržajima, panel diskusijama, radionicama, kao i obilascima proizvodnih pogona.

Uzimajući u obzir trendove i ekonomske prilike u svijetu fokus Konferencije biti će na izozovima koji nas čekaju kada su u pitanju:

  • digitalizacija proizvodnih procesa i
  • radna snaga- kao važan faktor razvoja svakog preduzeća.

Stoga, Privredna komora Federacije BiH, kao partner događaja, poziva sve privredne subjekte da uzmu učešće na Konferenciji PIT Adria Summit 2022. i saznaju odgovore na ova pitanja.

Za više informacija o Konferenciji i načinu prijave posjetite link ili se javite na konferencija@targer.ba.

Partneri događaja: Privredna komora Federacije BiH, Tešanjska razvojna agencija i Mann Hummel Tešanj.

Sponzori konferencije: kompanije iz BiH i regije, Autotech Velenje, Tiptech Sarajevo, RIS Software Zagreb, CadCam Solutions Sarajevo, Mak Zara i Frontline Sarajevo.

IMPLEMENTIRANO OD STRANE: