Turistička zajednica KS raspisala Javni poziv „Sarajevo Winter Fest“ za dodjelu bespovratnih finansijskih sredstava

Turistička zajednica KS raspisala Javni poziv „Sarajevo Winter Fest“ za dodjelu bespovratnih finansijskih sredstava

Turistička zajednica Kantona Sarajevo raspisuje Javni poziv „Sarajevo Winter Fest“ za dodjelu bespovratnih finansijskih sredstava programima i projektima koji će obogatiti turističku ponudu i zimsku turističku sezonu, stvarajući dodatne motive dolaska i dužeg boravka turista u Kantonu Sarajevo, a čija će realizacija biti u periodu od decembra 2022. do marta 2023. godine.

Sarajevo Winter Fest je namijenjen za projekte/programe čijom realizacijom se razvijaju nove turističke inicijative, ideje i proizvodi iz različitih oblika turizma, koji daju pozitivne, vidljive i samoodržive rezultate, a koji će turistima i građanima ponuditi zanimljive sadržaje i osigurati produžetak trajanja zimske turističke sezone u Kantonu Sarajevo.

Dodjelom bespovratnih finansijskih sredstava Turističke zajednice Kantona Sarajevo sufinansirat će se projekti/programi iz oblasti turizma, kulture, sporta, zabave i gastronomije.

Prijava na Javni poziv se vrši putem Obrasca prijave koji se može preuzeti na službenoj web stranici Turističke zajednice Kantona Sarajevo www.visitsarajevo.ba, a poziv je otvoren do 30. novembra 2022. godine.

Preuzeto sa:https://www.mreza-mira.net/vijesti/pozivi-za-projekte/turisticka-zajednica-ks-raspisala-javni-poziv-sarajevo-winter-fest-za-dodjelu-bespovratnih-finansijskih-sredstava/

IMPLEMENTIRANO OD STRANE: