Otvoreni Javni pozivi za učešće u IMPAKT inkubatoru

Otvoreni Javni pozivi za učešće u IMPAKT inkubatoru

Investicijska fondacija Impakt objavila je javne pozive za učešće u IMPAKT Inkubatoru poslovnih ideja i to za područje Grada GradačcaGrada SrebrenikaGrada Zavidovići I Opštine Lopare.  

IMAPKT inkubator poslovnih ideja obuhvata:

  • Poduzetničku obuku u trajanju od 6 dana u periodu od maksimalno 2 mjeseca fokusiranu na razvoj poslovnog plana i poslovnog modela te jačanje preduzetničkih vještina, prilikom čega učesnici obuke imaju kontinuiranu stručnu i mentorsku podršku trenera u izradi zadataka i finalnoj izradi poslovnog plana i poslovnog modela.
  • Pripremu i realizaciju prezentacije poslovnih ideja pred stručnom komisijom za ocjenu poslovnih planova i poslovnih modela.
  • Dodjelu bespovratne finansijske podrške u iznosu do 5.000 KM za najbolje pozitivno ocijenjene poslovne poduhvate.
  • Stručnu i mentorsku podršku u daljem rastu i razvoju biznisa u skladu sa procijenjenim potrebama.

Zainteresirani javne pozive mogu pronaći na web-stranici Investicijske fondacije Impakt, a prijave mogu poslati poštom, e-mailom te online prijavom putem linka.

Napominju da je za biznise sa područja Tuzlanskog kantona otvoren poziv za IMPAKT Akcelerator, program podrške biznisima koji su stariji od 12 mjeseci.

Investicijska fondacija Impakt osnovana je 2019. godine. Podržala je više od 350 biznisa, čime je kreirano više od 600 radnih mjesta. Fondacija sarađuje sa gotovo 60 lokalnih zajednica širom BiH. Misija je izgradnja jakog poduzetničkog sistema i pružanje podrške poduzetnicima u pokretanju i širenju poslovnih poduhvata, s ciljem razvoja malih privrednika i lokalnih zajednica.

Scroll to Top