Agroherc d.o.o.

Maršala Tita 237, 88000 Mostar
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 61 203 070

Email: info@agroherc-organic.com

www.agroherc-organic.com

Tvrtka AgroHerc Organic Agriculture d.o.o. se bavi uzgojem, proizvodnjom i preradom visoko kvalitetnih Demeter certificiranih poljoprivrednih proizvoda kao sto je maslina, šipak, aromatično bilje i slično.

Sa 140 hektara DEMETER certificiranog zemljišta, najveći je poljoprovredni proizvođač u regiji Hercegovine. Vrhunski stručnjaci, agronomi i tehnolozi, opremljeni vlastitom laboratorijom i posljednjom svjetskom tehnologijom certificirane 100% biodinamičke poljoprivredne proizvodnje, od probranih sorti maslina, šipka i aromatičnog bilja prave visoko kvalitetne proizvode za domaće i svjetsko tržište. 

Certificirani Demeter proizvodi od vrhunskih sorti masline, šipka i smilja.

Aromatično bilje

Na kultiviranom kamenom krajoliku, podigli smo nasade smilja iz kojeg proizvodimo eterično ulje visoke kvalitete, idealno za različite industrije mirisa i okusa, uključujući aromaterapiju, kozmetiku i prehranu.

Maslinarstvo

Namjeravamo u Hercegovinu vratiti legendarnu tradiciju antičkih maslinika i kroz kombinaciju organskog uzgoja na savršenom tlu od vrhunskih sorti maslina proizvoditi ekstra djevičansko ulje najveće kvalitete. 

Divlji šipak

U sklopu našeg proizvodnog kompleksa nalaze se nasadi probranih sorti divljeg šipka, idealnog za pravljenje soka po tradicionalnim recepturama. Dio naše misije je predstaviti sok od divljeg šipka svjetskom tržištu.

AgroHerc Organic Agriculture posjeduje vlastiti laboratorij koji omogućava konstantno praćenje kvalitete proizvoda, identifikacije kvalitete, te pripremanja proizvoda za lansiranje na tržiste, a sve u skladu sa pravilima struke, europskim i svjetskim normama, te zahtjevnim standardima organski certificirane proizvodnje. Kako bi kupcima garantirali za kvalitet proizvoda certificirali  smo svoju proizvodnju adekvatnim certifikatima kao što su DEMETER, ISO 9001, HACCP,  ISO 22716 (GMP), ECOCERT.

Scroll to Top