Brojler d.o.o.

Adresa: Rajlovačka bb; Telefon: 033 590 782; Email: info@brojler.ba

www.brojler.ba

Od početaka, davne 1989. godine, kada je u Bosanskom Šamcu osnovana firma Brojler, pa sve do danas, razvijali smo i gradili sve aspekte poslovanja sa ciljem da svježa i zdrava piletina najbrže stigne do vaših tanjira. Danas je Brojler poznati proizvođač svježeg i zamrznutog pilećeg mesa i prerađevina od pilećeg mesa u BiH. 

Za razliku na naših konkurenata, mi kontrolišemo i distribuciju, a proizvode plasiramo isključivo putem svojih maloprodajnih prodavnica, čime osiguravamo vrhunsku svježinu i kvalitet. U sklopu proizvodnje BROJLER postavlja visoke standarde kvalitete, sigurnosti i transparentnosti u radu. 

Radimo s ljubavlju i posvećenošću, pa ni rezultat ne može biti ništa osim proizvoda vrhunske kvalitete, koje ste i sami prepoznali. U firmi Brojler je apsolutno sve pod stalnim nadzorom: koncepti kavaliteta i sigurnosti garantiraju neodoljiv ukus! I – najbitnije – sve je iz BiH.

Lanac specijalizovanih maloprodajnih objekata širom BiH rezultat je dugogodišnjeg povjerenja krajnih kupaca. Brojler d.o.o. , na zahtjev krajnjih potrošača, mrežom maloprodajnih objekata donio je širok asortiman pilećih prerađevina, dnevno sviježe piletine, jaja, sira. U svom dosadašnjem radu i postojanju pokazali smo da primarno i po najstrožijim kriterijima vodimo računa o proizvodnji koja je pod stalnim nadzorom stručnog kadra, o higijensko-sanitarnoj ispravnosti, ali i potrošaču. U našim objektima širom BiH će vas dočekati ljubazno osoblje, a direktna i stalna komunikacija, te prilagođavanje kupcima su garant za kvalitet naših proizvoda

Kompanija Brojler d.o.o. decenijama uspješno sarađuje sa provjerenim kooperantima na području Bosne i Hercegovine. Kompletan proces proizvodnje, počevši od farme naših kooperanta, preko klaonice i prerade, pa do naših specializiranih maloprodajnih mjesta, strogo je kontrolisan. Prednost naše prerade je u tome što raspolažemo vlastitom, prvoklasnom sirovinom, bez stranih uvoza, te se upotrebljavaju samo vrhunski začini, što bez sumnje doprinosi kvalitetu i neodoljivom ukusu naših prerađevina.

Scroll to Top