Dijamant Tešanj

ADRESA

Karadaglije bb
74260 Tešanj

KONTAKT PODACI

Broj telefona: +387 32 657 033

Email : diamond@bih.net.ba

www.dijamant.ba

Tešanjska vrela d.o.o. je osnovana 2000. godine i od tada se bavi flaširanjem i prometom mineralne i izvorske vode. Izvorište Tešanjska vrela se nalazi na privatnom posjedu i zaštićeno je od vanjskih zagađenja. Proizvodnja se odvija u savremenom pogonu na potpuno automatkom ciklusu linije za punjenje i pakovanje te zadovoljava norme HACCP standarda kao i ISO9001.

Mnogobrojne godine tradicije, iskustva i kvaliteta su prepoznala i ugledna međunarodna takmičenja, kao što su „Berkley Springs International Water Tasting“ te su proizvodi „Tešanjski dijamant” i njihov prepoznatljiv ukus osvojili srca kroz niz godina i nagrađeni sa zlatnim, srebrenim i broncanim medaljama.

Dijamant je prirodna izvorska i gazirana voda iz Tešanjskih vrela koja dolazi iz netaknute i čiste prirode. Poput prirodnog dijamanta, Dijamant voda, je skrivena u srcu zemlje i zaštićena stijenama vjekovima starim i punih minerala. Putujući prirodnim putem do površine, svaka kap Tešanjskoj dijamanta se filtrira kroz brojne slojeve vulkanogenih stijena kroz koje crpi svoju posebnu bistroću i idealni mineralni sastav.
Dijamant je pravi prirodni dragulj, netaknut do trenutka ispijanja!
Dijamant prirodna izvorska voda ima PH vrijednost od 7,26 koja daje prepoznatljiv svilenkast ukus i koja je idealna za održavanje zdravlja jer je približna/izjednačena sa prirodnom PH vrijednosti u krvi i ne narušava osjetljivi prirodni balans našeg organizma.

Scroll to Top