TISAX® CyberSecurity u autoindustriji industriji: webinar – pozivnica

Privredna/Gospodarska komora FBIH u saradnji sa AFNOR Croatia d.o.o. poziva sve privredne subjekte iz automobilske industrije na besplatan webinar na temu: TISAX® CyberSecurity u autoindustriji, koji će se održati u utorak, 30. januara 2024. od 9.30 do 10.30 sati u online formatu. Jezik na kojem će se održati webinar je engleski.

Link na prijavu za webinar:
https://lnkd.in/dYEPahwm

 

TISAX® (Trusted Information Security Assessment Exchange) je novi standard kibernetičke sigurnosti u automobilskoj industriji. Saznajte kako TISAX® može pomoći u zaštiti vašeg poslovanja od prijetnji kibernetičkom sigurnošću.

Kako se može ojačati kibernetička sigurnost u automobilskoj industriji?
  
Kako se automobilska industrija sve više digitalizira, uz prisutnost elektroničkih sistema i umreženih softverskih aplikacija, kibernetički napadi u sektoru su u porastu. 
Proizvođači, dobavljači, pružatelji inženjerskih usluga i dobavljači softvera moraju udvostručiti svoje napore kako bi osigurali svoje informacijske sustave.

Temeljena na sistemu upravljanja sigurnošću informacija sličnim ISO 27001 i IEC 62443, procjena TISAX® (Trusted Information Security Assessment Exchange) prilagođena zahtjevima automobilske industrije pojačava predanost tvrtki zaštiti podataka i informacijskih sistema koje pružaju.   

Jeste li proizvođač, dobavljač, pružatelj inženjerskih usluga ili prodavač softvera koji žele saznati više o TISAX certifikatu?

Učestvujte na AFNOR besplatnom webinaru.

Scroll to Top